Onze Diensten


Independent Recruiters Groep is een collectief van bedrijven die tezamen het gehele in- door- en uitstroom proces van arbeidskrachten kunnen managen. Van werving & selectie tot tijdelijke invulling en outplacement.

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor het bemiddelen van professionals en managers van professionals (HBO niveau en hoger) Wij bemiddelen in vele sectoren deze staffuncties en hebben veel klanten en expertise binnen de financiële dienstverlening en de ICT sector

Independent Engineering is hét werving, selectie & executive search bureau voor technische functies. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals.

Independent Public is hét werving, selectie & executive search bureau voor de Publieke Sector. Wij focussen op de vakgebieden, ICT, financieel/bedrijfseconomisch en commerciële functies.

Independent Professionals is hét aanpreekpunt als het gaat om het bemiddelen van tijdelijke vacatures. Zelfstandige ervaren specialisten en freelancers bieden wij onder andere uitdagende projecten op het gebied van finance, ICT, hospitality en techniek.

Independent Hospitality is dé arbeidsbemiddelaar voor de hospitality sector. Naast het uitvoeren van werving, selectie & executive search opdrachten bemiddelen wij in de hospitality branche ook regelmatig Interim managers.

Independent Ability is hét werving, selectie & executive search bureau op het gebied van arbeidsparticipatie van mensen met een (functie)beperking, handicap of chronische ziekte!

Independent Facility is hét werving, selectie & executive search bureau voor facilitaire functies. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals.