Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?


Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

In de ruim 20 jaar waar wij als bedrijf actief zijn, hebben wij een trackrecord opgebouwd, waar we trots op zijn. Ons succes is op een aantal pijlers gebaseerd;

  • Ons team
  • De Tools die we gebruiken
  • Het internationale netwerk
  • De brede dienstverlening
  • Transparant proces
  • Ons trackrecord


Ons Team

Onze consultants hebben allen ervaring in de branche en/of vakgebieden waarin we bemiddelen. Op deze manier zijn wij dé sparringpartner voor zowel de kandidaat als het bedrijf. Het geeft ons de kans om veel beter in te zoomen op de match tussen de persoon en het bedrijf. Of beter gezegd de match te maken tussen de persoon en de cultuur.


De Tools

Alle tools die we gebruiken zijn er, om onze consultants zo snel mogelijk met zoveel mogelijk geschikte kandidaten, in contact te brengen. Hierdoor kunnen onze consultants zich richten op het verleiden van de kandidaat en het zijn van de ambassadeur voor de werkgevers. Het combineren van snelheid, kwantiteit en kwaliteit.


Het Internationale netwerk

Nederland is het centrum van de Europese arbeidsmarkt. Veel van onze klanten hebben Internationale activiteiten. Door ons Internationale Netwerk, Talentor.com, met partners in 36 landen en 4 continenten zijn wij in staat om Internationaal talent naar Nederland te halen en bedrijven te helpen aan goede, betrouwbare, partners als ze buiten Nederland talent aan zich willen binden.


De brede dienstverlening

Of je nu een vaste nieuwe collega zoekt of een tijdelijke uitdaging wil oplossen. Wij hebben alle oplossingen in huis. 

  • Werving & selectie voor vaste vacatures;
  • ZZP/Freelance voor het vinden van Interim experts;
  • Uitzenden voor het invullen van tijdelijke vacatures.


Transparant Proces

Wij houden onze opdrachtgevers continue op de hoogte van de vorderingen van onze search. Zo vaak als de klant wenst kunnen wij inzicht geven in de cijfers achter de vacature. Hoeveel kandidaten hebben er gereageerd? Hoeveel kandidaten zijn benaderd? Met hoeveel kandidaten zijn we in gesprek? Hoeveel kandidaten hebben we voorgelegd? Wat is er gebeurd met de kandidaten die in procedure zijn geweest?


Ons Trackrecord

Altijd een belangrijke vraag: Kunnen jullie laten zien dat jullie deze mooie woorden ook echt waar kunnen maken? Zeker! Het is voor ons geen enkel probleem om referenties te verstrekken. Klanten vertellen graag waar wij eerder succesvol geworven hebben. “the proof is in the pudding”

Bekijk de gedetailleerde procesbeschrijving hier.

Wij vinden professionals voor jou!

Succesverhalen: De woorden achter onze daden